05.04.2017
INFECTION PREVENTION

Ansell Cares H.E.R.O. 2017

De nieuwe Ansell Cares H.E.R.O. Nurse Service Service is bedoeld om voortreffelijke Europese perioperatieve verpleegkundigen te onderscheiden. Wij willen laten zien hoe cruciaal hun rol is voor een kwaliteitsvolle gezondheidszorg.

Iemand nomineren is eenvoudig. U hoeft alleen maar een korte beschrijving in te sturen, liefst in het Engels maar het kan ook in uw eigen taal:

Nominaties uit alle Europese landen zijn welkom. Nomineer die perioperatieve verpleegkundigen in dienst die zich onderscheiden door patiŽnten op een uitzonderlijk deskundige en kwaliteitsvolle manier verzorgen. Na goedkeuring door Ansell en de European Operating Room Nurses Association (EORNA) worden de namen van de genomineerden gepubliceerd op de Award website van zodra het stemmen begint.

De 5 genomineerden met de meeste stemmen worden publiek onderscheiden met een Ansell Cares H.E.R.O. Nurse Service Award for European O.R. Nurses Plaque. Ansell zal in hun naam 1$/stem storten aan een Ansell ondersteunde goede doelhulporganisaties.

Toon dus dat u uw H.E.R.O.-verpleegkundige waardeert: nomineer hem of haar!

Met vriendelijke groeten,


Contact

Contacteer de divisie Contacteer Hospithera